Yurtta ve dünyada barışın temsilcisi olmuş bir ulusun çocuklarına yakıştırdıklar
Öğretmen Forum.Net
02 Aralık 2008, 08:30:44 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: haberler,ders,sunumları,mevzuat,atamalar,günlük,yıllık,plan,etkinlikler,sınavlar,egzersizler,ders notları
 
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu : Yurtta ve dünyada barışın temsilcisi olmuş bir ulusun çocuklarına yakıştırdıklar Cevap Sayısı : 1 cevap var
Okunma Sayısı : 418 defa 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yurtta ve dünyada barışın temsilcisi olmuş bir ulusun çocuklarına yakıştırdıklar  (Okunma Sayısı 418 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatsali
Yeni Üye
*

Puan: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 4

blog var (0)

« : 18 Şubat 2008, 01:28:44 »




Hukukumuzu savunmanın bir yolunu bulmalıyız
Tv ekranlarından şu günlerde başörtüsü ve kat sayı karşıtı açıklamaları üzüntüyle ve kahrolarak seyrediyoruz.Ülkenin yetiştirdiği  aydınlar,siyasiler ve gazeteciler, utanmadan ciddi ciddi bu konuları bütün barbarlıklarıyla,yobazlıklarıyla ve de tüm gericilikleriyle tartışıyorlar.Yobaz,anti demokrat,cuntacı,ortaçağ aydınları her gün yeni bir eylem planı geliştiriyor.Sokaklarda komünist Lenin ile birlikte Atatürk'ü eş tutan pankartlar açıyorlar.Zavallı başörtülü ve İmam Hatipli çocukları,yok etmek,ezip çiğnemek isteyen bu gericiler, Laiklik ilkesine sığınarak( kartel medyasını da yanlarına alarak) korku salıyorlar..Biz ki bu ülkenin mayasıyız,tarihiyiz,şerefiyiz.Malazgirt’ten Milli mücadeleye onurumuz ve kutsal değerler uğruna dik tuttuk başımızı.Emperyalizmin yerli işbirlikçilerini İzmir'de denize biz döktük.M.kemal Atatürk'ün özgürlük ve demokrasi  mücadelesini bu vatansız,milletsiz,öz değerlerine saygısız,gerici,yobaz  cuntacılar istemiyor diye yarı da mı bırakacağız.Bu,"Benim dediğim olmazsa ülke yansın"diyen barbarlara  teslim edelim aziz vatanı?Yıllardır bu aziz milleti "şeriat geliyor"diye korkutan,ortalığı cehenneme çeviren bu Atatürk düşmanlarına:"Artık sizin döneminiz bitti,imanlı ve de Atatürk'ün bıraktığı emanete sahip çıkan imam hatip nesli burada"demenin vaktidir. İmam hatip liseleri 40-50 yıldır bu aziz millete hizmet eden şerefli bir nesil yetiştirmiştir.Dün askerine,polisine,savcısına kurşun sıkan ezan ve bayrak düşmanı hainler,bugün meydanlarda Atatürkçü kesildiler.Ulusalcılık adı altında milletin öz değerleriyle savaşan bu gerici,yobaz kesim asla Atatürkçü ve laik değildir.İmam hatip nesli alanlarda göstermelidir  asıl Atatürkçü ve laik  olanların bizler olduğunu.Bu gün  başörtüsü ve katsayı sorunu varsa ki vardır.Bunun yegane sorumlusu gerici ,yobaz solcular değildir.Bu hukukunu koruyamayan,orada burada geyik yapan imam hatip nesli hiç de masum değildir.Sözün özü,özgür,laik ve çağdaş bir Türkiye için bütün imam hatipliler ,haykırmalı:"Türkiye laiktir ,laik kalacak","Gerici,cuntacı sol güçlere karşı omuz omuza"
"Türkiye’nin tüm ilerici güçleri karanlık zihniyete karşı birleşin"
İsmet İnönü CHP'si ülkede kaos oluşturuyorsa hala,durup düşünmek lazım.sahte Atatürkçüler,alanlarda inanmış,ilerci,aydın insanlara korku salabiliyorsa oturup bir kez daha düşünmek lazım.% 80'in desteğini arkasına almış bir yasa değişikliği onaylanamıyorsa, bir kez daha sorgulayalım imam hatipliliğimizi.cesurca,onurluca hak ve hukukumuzu koruyamıyorsak,öz yurdumuzda parya gibi yaşıyorsak,yakın geçmişi bir sorgulayalım.Ortalığı kasıp kavuran sahte Atatürkçülerden yılmadan,dimdik ayakta durabilen ,kurtuluş savaşını nasıl ki omuz omuza verdiysek ,yine o heyecanla Atatürkçü düşüncenin ışığında yobaz ve barbar CHP'ye karşı hep beraber:"Gerici,cuntacı sol güçlere karşı omuz omuza"
Hainler, zavallı kız çocuklarının  bacaklarına kezzap atmaktan bile çekinmiyorlar.Üstüne bir de haber yapıyorlar bu rezilliklerini.Biz ki 1000 yıldır bu topraklarda Yahudilerle,Ermenilerle kapı komşuluğu yapmışız.Biz ki, zaferler kazanmış olsak bile ayaklarımızın altına serilen Yunan bayrağını çiğnemeyi hoş görü anlayışımıza sığdıramamışız.Yurtta ve dünyada barışın temsilcisi olmuş bir ulusun çocuklarına yakıştırdıkları şeye bir bakın!

Logged
_frozen_
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2008, 13:26:19 »

Ağzına sağlık kardeşim ...
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

Bilge Öğretmen Eğitim Siteleri Hosting Hizmetleri
Edebiyatimiz Dilciler Forum Ögretmen Tv Bilge Ögretmen Türk Dili ve Edebiyati Mehmet Akif Ersoy Kitap Yurdum Dinlence Türküseveriz.biz Oyundakal Seyredal Resim Galerisi Eksiksiz Estetik

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!


Google ve orumceklerin son ziyareti 30 Kasım 2008, 21:41:36